Par i sengen

Tips til en fræk Valentinsgave

Vinteren er snart over os. Det er svært at komme uden om. Men selvom dagene er blevet faretruende mørke og temperaturerne har taget et dyk, er der alligevel lys og varme i sigte – i hvert fald i overført betydning!

For om ikke så længe nærmer vi os Valentinsdag. Det betyder, at du skal til at overveje, hvad du vil give din partner i gave. 

Nogle par informerer hinanden nøgternt, hvad de ønsker sig, og her kan det være forholdsvis lige til at finde det rigtige. Andre har måske en aftale om, at det er kreativiteten, der afgør og sætter grænser for, hvad der skal gives i gave.

Har du en partner, der ikke har givet dig nogen hverken konkrete ønsker eller hentydninger til ønsker, er det nødvendigt, at du bruger din fantasi. Alligevel kan det være svært at komme frem til, hvad den helt rigtige gave kunne være.

Føler du, at du er blank for idéer, er et godt sted at starte, måske at finde ud af hvilken type gave, du ønsker at give. Valentinsdag er jo kærlighedens dag. Derfor kan du med fordel give noget, der er i kærlighedens tegn.

Her kunne et kvalificeret bud, være en fræk gave, som både kan begejstre, pirre og glæder din partner.

Er du ikke bange for at prøve kræfter med en fræk gave, så får du her nogle bud på en god, fræk Valentinsgave, der med garanti kan sætte fut under sexlivet.

Giv din partner en dildo

Det kan være, at du og din partner allerede har prøvet kræfter med en dildo. Det kan også være, at det endnu ikke er noget, I har eksperimenteret med, og så kan dette tip måske være et interessant bud på en fræk Valentinsgave.

Hvis du og din partner allerede har prøvet at bruge en dildo i soveværelset, kan det være, at en anden slags dildo du skal gå efter – for eksempel en kæmpe dildo.

Har du og din partner stadig til gode at give sexlivet lidt kant ved hjælp af en dildo, kan det være at en kæmpe dildo er et lidt voldsomt sted at starte. Omvendt kan en kæmpe dildo også være en dét mere vovet Valentinsgave. 

Det kræver selvfølgelig, at du vurderer, at din partner i første omgang vil reagere positivt på en gave inden for denne kategori. Og i så fald, kan en kæmpe dildo være et godt indspark i parforholdet og jeres sexliv.

Udvalget af dildoer er stort set ubegrænset. Internettet har gjort det muligt at finde lige dét, man har brug for – dette gælder også dildoer.

Så om du er til små dildoer, vibrator-dildoer, sorte dildoer eller dildoer med sugekop, er der garanti for fangst. 

Sæt gang i lysterne med et “Dig og mig”-spil

Et godt supplement til ovenstående tip om en kæmpe dildo som gaveidé, er det populære “Dig og mig”-spil.

Dette er et spil, der ikke kun kan bringe dig og din partner tættere på hinanden, men også være en hjælpende hånd til at udforske, eksperimentere og afprøve jeres grænser.

Det kan hives frem, når der skal pirres og drysses lidt ekstra fræk stemning ned over en aften i hinandens selskab. Og kan også ende med at blive en tradition at spille på jeres næste (forhåbentlig) mange Valentins Dage sammen.

Montér et penishylster for ekstra nydelse

Alt afhængig af hvor veludrustet du er, kan endnu et supplement til en kæmpe dildo være et penishylster.

Hvis du endnu ikke har hørt om det sexlegetøj, er det, som navnet også hentyder, et hylster, som man sætter på penis, så kommer lidt mere længde på.

Og selvom størrelsen måske ikke fejler noget, kan det være din partner ikke ville sige nej til et par ekstra centimeter. I så fald kan et penishylster måske være en gaveidé, du skulle overveje.

Bredt sortiment af Valentinsgave-idéer på Private Play

Én af de hjemmesider, der har et stort udvalg af ovenstående gaveidéer er Private Play, der netop kan bryste sig af et bredt sortiment. Så hvis Valentinsgaven skal være fræk, er Private Play bestemt et besøg værd.