Giv kvinden i dit liv en fræk overraskelse

En gave er altid dejlig at få, men det er nu også dejlig at give en gave. Der kan være mange anledninger til at give en gave. Fødselsdage, juleaften, valentinsdag, bryllupsdag osv.

Hvis du gerne vil give en gave til kvinden i dit liv, så kommer der her gode ideer til en gave der virkelig vil forkæle hende. Husk, vær kreativ, personlig og grundig, så vil du virkelig score rigtig mange point i hendes bog. 

Gavekort til spabehandling eller massage

Hvis du synes hun fortjener lidt luksus, så kan et gavekort til en spa klinik eller en massør være en fantastisk ide. Du kan enten lade hende vælge behandling selv, eller du kan arrangere en hel dag for hende hvor hun bare skal forkæles. Væk hende med morgenmad på sengen, bed hende tage et dejligt langt bad.

Herefter kører du hende hen til den spaklinik du har valgt. Der er både den mulighed at du lader hende være der alene og blive forkælet selv, eller du kan booke en par oplevelse med par behandlinger og parmassage, så I kan nyde dagen sammen. 

Sexlegetøj

Her skal du gøre op med dig selv om det skal være sexlegetøj til par, eller om det udelukkende skal være for at forkæle hende. Der findes nemlig et stort udvalg indenfor begge dele, og selvom du vælger noget der har fokus på hende, kan du stadig få stor nydelse af at se hende nyde.

Du kan kigge på en af de gode danske sexshops online og finde en masse god inspiration. Det kunne være et sexspil der vil lade jer udforske hinanden og jeres fantasier. Eller et bondagesæt til begyndere, hvis I er nysgerrige på denne verden. Hvis det mere skal være noget til hende er der også mange gode muligheder. Det kunne eksempelvis være et vibrations æg. Dette æg sættes op i skeden, og du kan få lov til at styre vibrationsmønstre og vibrationsstyrke via en fjernbetjening.

Du kan også vælge et af de yderst populære produkter fra Womanizer. Disse innovative onaniprodukter stimulerer via luftbølger, og ikke via direkte berøring. Denne form for stimulering er helt unik og din kæreste vil elske dig for at introducere hende for det. 

En romantisk aften derhjemme

Du kan også overraske hende med en ultra romantisk aften hjemme hos jer selv. Send hende ud og nyd en dejlig brunch med en veninde, og måske lidt shopping. Imens gør du klar derhjemme. Tænd en masse stearinlys, dæk bordet fint, åben den gode rødvin, og gør dig selv rigtig lækker.

Du kan enten lave maden selv, eller du kan bestille den fra en af jeres favorit restauranter og få det leveret til døren. Læs hvordan MissRobinson lavede en date night, det er helt sikkert at du med sådan en aften, vil blæse hende bagover, og du vil helt sikkert blive belønnet for din indsats når maden er spist. 

Mix and Match

Det er selvfølgelig også muligt at blande lidt i ideerne. Send hende ud og få massage og brunch med en veninde mens du gør klar derhjemme. Når I har nydt maden og vinen giver du hende gaven med det sexlegetøj du har valgt  som I sammen kan udforske som en perfekt afslutning på en perfekt dag. 

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!