Dametøj på stativ

Giv hende lækkert designertøj i valentinsgave

Er det ved at være den 14. februar, og har du helt glemt, at hvis du ikke skal se sure miner i mange måneder, så skal der altså falde en gave af på denne dato, for det er valentinsdag – de elskendes dag.

Men hvad skal du give? Du går aldrig galt i byen, når du giver en kvinde noget til hendes garderobe – tøj, accessories eller sko.

Nu er det ikke lige nemt at købe sko og tøj til kvinder. Ikke alene skal du kende hendes størrelse, du skal også være ret sikker på hendes stil. Og selvom du ser hende tit, måske endda hver dag, så kan det godt være svært at gennemskue, om hun nu er mere til brunt end til beige eller omvendt. Derfor er det altid en god idé at sikre, at din gave kan byttes.

Vælg designertøj

Vælger du designertøj, er du altid sikker på, at gaven vil falde i god jord – også selvom det måske ikke lige var den kjole, hun ønskede sig allermest – fordi hun ved, du har brugt tid på at finde noget helt specielt til hende og af en ordentlig kvalitet.

Find en lækker gave hos Frk. Himmelblå. Her kan du få lækkert designertøj fra populære mærker, som Lala Berlin, Mos Mosh, Mulberry og mange andre. Og er du sent ude, er du endda så heldig, at de sender varer ud alle hverdage. Og du behøver ikke engang købe for et ret højt beløb, før de betaler fragten for dig.

Hvordan vælger du?

Men så er vi tilbage ved, hvordan du finder ud af den rette størrelse og den rette stil. Hvordan kommer du ud over at købe noget, hun bliver skuffet over?

  • Tjek hendes garderobe
  • Spørg hendes veninde
  • Giv hende et gavekort

Den nemmeste måde at finde hendes størrelse og stil på er ved at kigge i hendes garderobeskab. Tjek størrelsen i bukser, bluser, kjoler osv. Ved at tage et overordnet kig ind i garderobeskabet, kan du også danne dig et billede af, hvilke farver hun godt kan lide.

Du kan også tage hendes bedste veninde med på råd. Du skal bare være sikker på, at hun kan holde på en hemmelighed, for gaven skal jo helst være en overraskelse.

Endelige kan du vælge den nemme løsning – at give hende et gavekort, så hun selv kan vælge. Det har dog den ulempe, at hun så ved, hvad gaven har kostet. Men hellere det end at komme med noget helt forkert.