Kvinde der får en valentinsgave på sengen

8 valentinsgaver, du kan forkæle din kæreste med

Er valentinsdag lige om hjørnet, og har du endnu ikke fundet den rigtige gave, så frygt ej. Der er masser af gode gaveidéer, du kan forkæle din bedre halvdel med. Find den bedste valentinsgave her på siden.

Valentinsdag falder den 14. februar og kaldes også for ”De elskendes helligdag”. Traditionelt giver par hinanden romantiske kort, blomster eller chokolade, men der er også mange andre måder, du kan forkæle din udkårne på.

Kærlige gaveidéer

Trænger din kærester eller ægtefælle til en omgang forkælelse, så er valentinsdag den perfekte anledning. Læs listen herunder, og få inspiration til, hvad du kan forære ham eller hende i gave.

En intim massage

Frem med massageolien, og så er det bare at gå i gang. Massage er virkelig skønt både at give og modtage, og måske opstår der lyst til mere. I kan eventuelt skiftes til at massere hinanden.

Frækt sexlegetøj

Hvorfor ikke bruge valentinsdag som anledning til at prøve nye ting af i sengen? Der findes masser af forskelligt sexlegetøj til kvinder, som kan bringe jer tættere på hinanden.

Tag til koncert

Overrask din kæreste med en tur til en koncert. Det er skønt at være sammen om en kulturel oplevelse og at mærke stemningen, som der er ved sådan en begivenhed.

Et elegant ur

Et ur kan også være et smykke, og så kan det naturligvis bruges til at se, hvad klokken er. Se det store udvalg af smarte dameure, og find et ur, der falder i din kærestes smag.

En romantisk aften ude

Det er en klassiker, men med god grund. En hel aften som bare handler om jer to. Hvis I har børn, er sådanne aftener guld værd for parforholdet, men også selvom I ikke har, kan det være rart at være alene væk fra hverdagens stress og jag – kun jer to.

Send blomster til hendes arbejde

Er der noget mere romantisk end en vaskeægte overraskelse? Hun har garanteret ikke regnet med at modtage en buket blomster midt i en ellers triviel arbejdsdag. Hvis du er overbevist om, at hun ikke vil bryde sig om det, så bliver hun garanteret glad for at modtage blomster derhjemme.

Et parforholds-spil

Sæt gang i snakken, og del jeres filosofiske tanker med hinanden. Der findes mange gode spil, hvor I kan stille hinanden spørgsmål, som I ikke selv behøver at finde på. Det er ofte overraskende, hvor gode samtaler det leder til.

Champagne og jordbær på stranden

Somme tider er det de simple udflugter, vi husker mest. Medbring en lille kurv med champagne, jordbær og en lille snack, tag ud til vandet, og skab et skønt minde sammen.

Find flere valentinsgaver til hende lige her.