Smukt par der kysser i sengen

Slip fantasien løs under lagnerne

Det er vidt forskelligt, hvor meget sex fylder i et forhold. Men for mange fylder det meget i den måde, du er sammen med din partner på. Det er ganske naturligt, fordi det er en helt særlig måde at opleve hinanden på en intim måde. Mærke hinanden.

De fleste sexologer er enige i, at det er vigtigt for parforholdet, at du og din partner har en sund lyst til hinanden. Det er en lyst, der skal holdes ved lige.

Det er derfor, du lige finder lidt lækkert tøj frem, inden I spiser middag. Det er derfor, du sørger for at være romantisk, når du kan. Og findes der en bedre anledning til netop romantik end valentinsdag?

Romantik i den traditionelle forstand fungerer rigtig fint. Men du kan også bruge sexlegetøj for at gøre jeres kærlighed mere fantasifuld. Du kan finde sexlegetøj til din og din partners fantasier på mshop.dk.

Føl dig tryg i dine fantasier

Fordi det er så intim en handling at være sammen med en partner, handler det også meget om tryghed. At du føler dig tryg i den andens samvær. Det har også meget at sige i, at det som regel bliver bedre, når man har gjort det nogle gange.

Trygheden har også meget at sige, når I vil have sexlegetøj med ind under lagnerne. Det handler ikke om, at I lige pludselig roder jer ud i noget helt vildt, I ikke havde lyst til. I stedet handler det om at prøve sig frem. Start i det små. På den måde lærer i grænserne, mens I krydrer jeres kærlighed og forbliver trygge ved det.

Det er naturligt at være nysgerrig

At snakke om sex og sexlegetøj kan godt være lidt af et tabu. Det er sjældent, at der er en, der lige bringer det på bane over frokost på kontoret. Men du har nok alligevel en nysgerrighed, du ikke får stimuleret, når det handler om det helt intime.

Der er sikkert noget, du har haft lyst til at vide mere om og måske endda prøve, men aldrig gjort det, fordi du føler, at det er dig, den er gal med. Det er det ikke. Det er helt naturligt – hvis ikke endda sundt – at have en nysgerrighed omkring sex. Det er nemlig den nysgerrighed, der sørger for, at du finder ud af, hvordan det er bedst for dig.

En rejse sammen

Når I begge føler jer trygge ved at være sammen, og I gerne vil mætte jeres nysgerrighed, er der meget godt i vente. Der er nemlig det med nydelse, at det skal opleves, før man ved, det eksisterer.

Det kan være starten på en hel ny måde at være sammen, hvor I begge to får endnu mere ud af det. På den måde er det en rejse, I tager på sammen.

Hvis du sørger for hele tiden at have din partner med, kan I gøre sex sjovere for jer begge to. Og når sex er sjovt, så bliver det bare det nemmere, fordi lysten til hinanden bliver forstærket, og det smitter af på dit parforhold.

Find ideer til andre valentinsgaver til hende her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!