Par på valentinsdag

3 forslag til luksus på Valentinsdag

Valentinsdag er den oplagte dag at forkæle på og i år skal der måske forkæles lidt mere, end der plejer. Mange står ganske vist i en situation, hvor det nøjes overvejes, hvad pengene bruges på og hvor selvforkælelsen måske har trange kår og der er længere mellem de sjove oplevelser. Men måske er det netop derfor, det er i år, der skal findes en lidt mere luksuriøs gave end sædvanligt?

Der er ingen tvivl om, at en luksusgave på Valentinsdag vil blive taget godt imod og hvis du ikke ved, hvad du skal forkæle med, får du her 3 forslag til Valentinsgaver til hende, som funkler af luksus og som med garanti vil gøre dig til verdens bedste kæreste, forlovede eller mand.

Smykker med ægte diamanter

Der findes intet, der funkler så fortryllende som diamanter. Og der ér bare forskel på zirkonia – som er de smykkesten, der typisk bruges til øreringe, halskæder og ringe, når det skal glitre – og ægte diamanter. Ikke blot i den smukke funklen men også rent mentalt. For det findes intet finere end ægte diamanter og at vide, at ens kæreste synes man er investeringen værd.

Og en investering er netop, hvad diamanter er. De holder altid prisen, og de fleste smykkefirmaer der forhandler diamanter har desuden ombytningsmulighed, så man efter nogle år kan opgradere diamantens størrelse ved kun at betale ombytningsprisen på smykket, i stedet for smykkets fulde pris. På den måde får du med denne luksusgave automatisk foræret gaveidéerne til de næste mange år, hvor du således blot kan tilkøbe en endnu større diamant.

En designertaske

De fleste modebevidste kvinder kan genkende designertasker i gadebilledet, når de ser dem – og er gode til at spotte dem, fordi de fleste også brændende ønsker sig mindst en selv. De er dog dyre, og selvom mange drømmer om at eje en designertaske selv, er det ikke alle der rent faktisk får købt en. Men får man en designertaske i gave er man noget nær den heldigste kvinde i verden.

Et godt design at pakke ind til Valentinsdag er en Mulberry Small Darley. Den er perfekt til de mest nødvendige ting som telefon, nøgler og læbestift og så har den en smuk kædestrop i guld som er både elegant og smuk på én gang. Samtidig kan den pilles af, så tasken også kan omdannes til en clutch, og det er altså en alsidighed, som kvinder elsker lige så højt som designertaskerne selv.

En helikoptertur

Måske har du ikke set ”50 Shades of Grey”-filmene, men der er en ret god chance for, at din kæreste, forlovede eller hustru har. I filmen bliver den kvindelige hovedperson hentet af sin date i helikopter, og det er ikke uden grund: Det er både maskulint, super luksuriøst og samtidig en enestående oplevelse, man aldrig glemmer.

Så hvad med at lade jeres Valentinsdate starte med gaven: En helikoptertur henover enten storbyen eller et skønt naturområde. Det bliver uden tvivl en uforglemmelig oplevelse for jer begge to – og når daten starter romantisk, er der også en ret god chance for, at den slutter på samme måde.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!